A Summer Space

January 13, 2010

Architects: Johl, Jozwiak, Ruppel, Berlin

  • On a circular plan, the bottles are stacked into a cone
  • To protect the interior from wind and rain and to ensure structural stability, a transparent scaffolding film was integrated and attached between bottle head and screw-top
  • Three thousand bottles were linked via the transparent film

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: